In 2015 kwam de nieuwe uitdaging voor Nadja de stal versterken. Het werd het eerste paard dat Nadja tegenkwam op haar zoektocht: Gravin Kiolien Z. In Weert gaat ze als Kio door het leven. Kio was pas net 4 toen ze bij ons kwam, maar leert snel. Ze rijdt gaarg buiten, en is daarbij de leidster van de groep. Ze gaat met Nadja naar de dressuur-, cross- en springles.en samen doen ze regelmatig aan wedstrijden mee.

In 2013, toen Uschi en Vi naar Laar gingen verhuizen, kwam Apache ("Ap") de gelederen versterken. Apache heeft een Belgisch paspoort, en volgens een DNA test heeft hij Mexicaans en Duits bloed. Ap was eerst het paard van Thijs, maar later heeft Maaike (onze gastruiter) hem overgenomen. Maaike heeft Ap leren springen, en hij gaat nu naar de dressuurles en springles bij Equinus.

Nadat Nadje te groot was geworden voor Jumper, kreeg ze Voberlina T, ook wel Vi genaamd. Vi is een merrie van precies 156 cm, geboren in 2002 (Oramé x Burggraaf). Met Vi ging Nadja bij Equinus naar de dressuur-, cross- en springles, en deed ze mee aan spring- en eventing-wedstrijden. Toen Nadja toe was aan een groter paard, ging Vi het rustiger aan doen, en is ze verhuisd naar de Ittervoorterweg, waar Jumper vroeger stond. Anna, Maureen en Nina zijn haar nieuwe baasjes.

Uschi kwam de stal versterken omdat Nadja met Jumper naar nbuiten wilde, maar dat alleen mocht. Uschi verhuisde een paar 100m, en werd het paard van Bart. Uschi is een merrie van zo'n 175 cm, geboren in 2001 (Kayem x Caribo GL). Omdat Uschi erg jong was, moesten zij en Bart samen "het vak leren". Inmiddels zijn de wekelijkse gang naar de manege, het sprongetje in de buitenbak, en de buitenritten bijna routine geworden. Ook Nadja rijdt Uschi nu af en toe. In 2013 is Uschi verhuisd naar Laar.

Nadat Nadja een paar jaar bij de Jasmijnhoeve op ponyles zat, was ze klaar voor een eigen pony. Dat werd Jumper, die net op de manege gearriveerd was, en al na een paar maanden naar Swartbroek verhuisde. Op de foto gelooft Nadja nog niet dat Jumper nu echt van haar is...